Vin & Gastronomi-Temaaftener på Restaurant Rod 2024
Ideen bag
Ideen med vores vin & gastronomi-aftener er at bringe vores gæster ud af deres komfortzone med mad og vin. Vi vil gerne skabe en vin og madkultur der øger vores smags-viden af nye druetyper og kombinationer af mad fra fremmede kulturer.
Vi vil gerne bevare vores rødder vedr. råvare fra det nordiske køkken og samtidig give vores mad et tvist, ud fra de temaafter vi har planlagt.
Retter og vine er nøje sammensat og du vil også lære mere og vin. Der serveres mellem 7 og 10 vine samt mad. Vine vil blive præsenteret, samt muligheden for gode vinkøb til engrospriser på aftenen.
Vores sommelier David fra Vinslottet guider os igennem vinene, Zeid fortæller om maden og vores klassiske guitarrist Peter skaber en hyggelig stemning med toner, der er inspireret fra de lande vinene kommer fra.
Køb billet til Vin & Gastronomi-Temaaftener her