Vinder af Viborgs bedste restaurant 2022

Restautant Rod

Restauranten:
Man-Tors: Kl. 17.00 - 23.00
Fre-Lør: Kl. 17.00 - 24.00
Søndag - åben for selskaber


Køkkenet
Man-Tors: Kl. 17.00 - 21.00
Fre-Lør: Kl. 17.00 - 22.00
(Der tages forbehold for, at vi kan lukke køkkenet tidligere)

Sankt Mathias Gade 74, 8800 Viborg

Om Restaurant Rod i Viborg

Hos Restaurant Rod er vores fornemste opgave, at give dig en god oplevelse med mad fra gastronomiske rødder. Rod er en central beliggende restaurant i Viborg, som ejes af Zeid Hafed.

"Jeg startede mit madeventyr hos Højslev Kro og efter 10 år, besluttede jeg at tage et stort skridt videre i min karriere, da jeg mente, at det var tid til at skabe min egen succes. Min store passion for mad og lysten til at skabe mit eget sted blev d. 2 juni til virkelighed, da jeg åbnede dørene op for Viborgs nyeste restaurant Rod."

Hos Rod lægger vi stor vægt på frisk mad komponeret fra bunden med sæsonens råvarer. I restauranten serveres der krogmodnet kød. I køkkenet bruger vi den moderne inspiration i en sammenblanding med det klassiske køkken, når vi anretter tallerknerne.

På vores restaurant i Viborg vil du opleve, at alle råvarer kommer til udtryk i retterne. Din oplevelse på Rod skabes af maden, stemningen, omgivelserne og hyggen. Vi håber derfor, at dette er med til at skabe en fantastisk smagsoplevelse for vores gæster.

Bestil Bord