Ala Carte
Forretter:
Okse carpaccio med kimchi, røget mandler og frissé - 125,-
Tempereret kulmule med marineret spidskål, yuzu kosho og skummende hummer sauce - 135,-
Gravad færøsk laks med syltede grønne tomater, frissé og sennep - 110,-
Hovedretter:
Grillet andebryst med rødbede, solbær, stegt okse marv og andesauce - 215,-
Stegt torsk med jordskokke pure, grillet palmekål og sauce blanquette - 195,-
Braiseret oksebryst med asiatisk glace,græskar pure, grillet selleri og morkel sauce - 225,-
Desserter:
Karamelliseret æble med ristede valnødder, jordskok is, syrlige æbler og saltet karamel sauce - 95,-
Modnet comté med croutoner, blåbær kompot, sauce på grillet vesterhavsost og trøffel - 125,-
Mørk chokolade sorbet med vaniljecreme, sprøde tuille og oliven olie - 115,-
Teatermenu
2 serveringer - 328,-
+ saftmenu - 99,-
+ vinmenu - 149,-
prestige vinmenu - 249,-
Månedsmenu
3 serveringer - 398,-
+ saftmenu - 199,-
+ vinmenu - 299,-
prestige vinmenu - 499,-
Oplevelsen
6 serveringer - 595,-
+ saftmenu - 299,-
+ vinmenu - 499,-
prestige vinmenu - 699,-