Menu
Østers - tomat - agurk
Jomfruhummer - glaskål - caviar
Rådyr - Karl Johan - brombær
Taskekrabbe - peberrod - østers
Hamachi - radise - kærnemælk
Blæksprutte - hvide asparges - dashi
Jomfruhummer - bbq - brunet smør
Gråand - rødbede - solbær
Confit - blomster - mandler
Mælkeis - blåbær - skovsyre
Æble - jordskok - valnød
Petit four
Elementær
- 6 serveringer - 445,-
- m. saftmenu - 644,-
- m. vinmenu - 744,-
- prestige vinmenu - 944,-
Nydelse
- 9 serveringer - 725,-
- m. saftmenu - 1.024,-
- m. vinmenu - 1.224,-
- prestige vinmenu - 1.424,-
Oplevelsen
- 12 serveringer - 955,-
- m. saftmenu - 1.354,-
- m. vinmenu - 1.554,-
- prestige vinmenu - 1.854,-
Vinmenu
- Cremant de Limoux Brut, Sieur D'Arques
- Muscadet, Domaine de la Tourmaline
- Filarino Rosé, Poderi dal Nespoli
- Orange Nespoli, Poderi dal Nespoli
- Chardonnay "Da Maggio", Poderi dal Nespoli
- Nobles Origines RG, Tardieu Laurent
- Malvasia di Castelnuovo, Nevissano
- Ramandolo "Il Longhine", Dario Coos
Prestige
- Blanc de Blancs Champagne, Alain Bedel
- Silvaner Ortswein Trocken, Weingut Schäffer
- Provence Cru Classé, Chateau Roubine
- Orange Trementinaire, Herencia Altés
- Rully Blanc, Chanson
- Crozes Hermitages, Tardieu Laurent
- Rosé Port, Quinta de la Rosa
- Sauternes, Chateau Haut-Mayne