Vinder af Viborgs bedste restaurant 2022 & 2023

Menu

Østers - tomat - agurk

Jomfruhummer - glaskål - caviar

Rådyr - Karl Johan - brombær

Taskekrabbe - peberrod - østers

Hamachi - radise - kærnemælk

Blæksprutte - hvide asparges - dashi

Jomfruhummer - bbq - brunet smør

Gråand - rødbede - solbær

Confit - blomster - mandler

Mælkeis - blåbær - skovsyre

Æble - jordskok - valnød

Petit four

Elementær

  • 6 serveringer - 445,-
  • m. saftmenu - 644,-
  • m. vinmenu - 744,-
  • prestige vinmenu - 944,-

Nydelse

  • 9 serveringer - 725,-
  • m. saftmenu - 1.024,-
  • m. vinmenu - 1.224,-
  • prestige vinmenu - 1.424,-

Oplevelsen

  • 12 serveringer - 955,-
  • m. saftmenu - 1.354,-
  • m. vinmenu - 1.554,-
  • prestige vinmenu - 1.854,-

Vinmenu

  • Cremant de Limoux Brut, Sieur D'Arques
  • Muscadet, Domaine de la Tourmaline
  • Filarino Rosé, Poderi dal Nespoli
  • Orange Nespoli, Poderi dal Nespoli
  • Chardonnay "Da Maggio", Poderi dal Nespoli
  • Nobles Origines RG, Tardieu Laurent
  • Malvasia di Castelnuovo, Nevissano
  • Ramandolo "Il Longhine", Dario Coos

Prestige

  • Blanc de Blancs Champagne, Alain Bedel
  • Silvaner Ortswein Trocken, Weingut Schäffer
  • Provence Cru Classé, Chateau Roubine
  • Orange Trementinaire, Herencia Altés
  • Rully Blanc, Chanson
  • Crozes Hermitages, Tardieu Laurent
  • Rosé Port, Quinta de la Rosa
  • Sauternes, Chateau Haut-Mayne