Vinder af Viborgs bedste restaurant 2022 & 2023

Ala Carte

Forretter:

Okse carpaccio med kimchi, røget mandler og frissé - 125,-

Tempereret kulmule med marineret spidskål, yuzu kosho og skummende hummer sauce - 135,-

Gravad færøsk laks med syltede grønne tomater, frissé og sennep - 110,-

Hovedretter:

Grillet andebryst med rødbede, solbær, stegt okse marv og andesauce - 215,-

Stegt torsk med jordskokke pure, grillet palmekål og sauce blanquette - 195,-

Braiseret oksebryst med asiatisk glace,græskar pure, grillet selleri og morkel sauce - 225,-

Desserter:

Karamelliseret æble med ristede valnødder, jordskok is, syrlige æbler og saltet karamel sauce - 95,-

Modnet comté med croutoner, blåbær kompot, sauce på grillet vesterhavsost og trøffel - 125,-

Mørk chokolade sorbet med vaniljecreme, sprøde tuille og oliven olie - 115,-

Teatermenu

2 serveringer - 328,-
+ saftmenu - 99,-
+ vinmenu - 149,-
prestige vinmenu - 249,-

Månedsmenu

3 serveringer - 398,-
+ saftmenu - 199,-
+ vinmenu - 299,-
prestige vinmenu - 499,-

Oplevelsen

6 serveringer - 595,-
+ saftmenu - 299,-
+ vinmenu - 499,-
prestige vinmenu - 699,-