Vinder af Viborgs bedste restaurant 2022

Background Video

Use overlay text to give your customers insight into your brand. Select imagery and text that relates to your style and story.

Restaurant ROD tilbyder mad-ud-af-huset

Vi kan tilbyde mad-ud-af-huset i Viborg, hvor vi kan levere lækker mad til dit selskab eller arrangement. Vi er nemlig klar over, hvor stor en mundfuld det er at skulle arrangere en menu til et større selskab, og derfor tilbyder vi dig muligheden for mad-ud-af-huset. På den måde kan du koncentrere dig om at nyde dine gæster og festen velvidende om, at der er styr på maden – og naturligvis at den smager fantastisk.

Mad leveret til dit selskab

Ved levering af mad-ud-af-huset udformer kokken i en dialog med gæsten en menu, hvor ønsker til menuen naturligvis er varmt velkomne. Herefter aftales en pris og en dato, og derefter skal du ikke tænke på maden længere. Maden ankommer varm til dit arrangement, og du behøver derfor ikke gøre mere. Vi laver mad til store som små selskaber lige fra 10 til 1200 gæster, og her går vi ikke på kompromis med råvarerne eller kvaliteten.

Vælg en samlet løsning

Som en del af vores mad-ud-af-huset tilbud kan vi tilbyde en form for pakkeløsning, hvor vi står for hele arrangementet. Dette indebærer, at vi ankommer med mad og drikkevarer, som vores tjenere og kokke sørger for at tilberede og servere.

I alle mad-ud-af-huset-leverancer aftaler vi en fast pris for levering af maden – det gælder også vores samlede løsning. Her aftaler vi en fast pris for et antal timer, så gæsten derfor kender til prisen på forhånd.

Lyder det som noget for dig?

Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på tlf. 88 88 82 70 eller pr. mail info@rodviborg.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med det praktiske, så der bliver mere tid og overskud til fejring og fest.