Hos Restaurant Rod er vores fornemste opgave, at give dig en god oplevelse med mad fra gastronomiske rødder. Rod er en central beliggende restaurant i Viborg, som ejes af Zeid Hafed.

Jeg startede mit madeventyr hos Højslev Kro og efter 10 år, besluttede jeg at tage et stort skridt videre i min karriere, da jeg mente, at det var tid til at skabe min egen succes. Min store passion for mad og lysten til at skabe mit eget sted blev d. 2 juni til virkelighed, da jeg åbnede dørene op for Viborgs nyeste restaurant Rod.

 

Hos Rod lægger vi stor vægt på frisk mad komponeret fra bunden med sæsonens råvarer. I restauranten serveres der krogmodnet kød. I køkkenet bruger vi den moderne inspiration i en sammenblanding med det klassiske køkken, når vi anretter tallerknerne.

På vores restaurant i Viborg vil du opleve, at alle råvarer kommer til udtryk i retterne. Din oplevelse på Rod skabes af maden, stemningen, omgivelserne og hyggen. Vi håber derfor, at dette er med til at skabe en fantastisk smagsoplevelse for vores gæster.

Menukortet består af få, men gode retter. Disse retter er velovervejet og nøje udvalgt, for at imødekomme gæsterne, da der er tænkt over hver en detalje på tallerknerne. A la carte menuen består af 3 retter. Disse retter bliver skiftet ud hver tredje måned, samt er der hver måned en særlig månedsmenu med sæsonens råvarer.

 

“Jeg ønsker, at gæsterne skal opleve kvaliteten af maden og få en god helhedsoplevelse af restauranten.”

Der vil med tiden blive oprettet arrangerementer i form af temaaftener, som fx italiensk vinstue, spansk aften m.m.

Vores vision er, at vi laver mad med udgangspunkt i råvarernes rødder.

 

Vi glæder os meget til at byde vores gæster velkommen på Restaurant Rod.